BB interior + exterior design

Het zal 1991 zijn geweest. Een lang telefoongesprek tussen Jos en Rob Bogaarts, zoals broers dat kunnen. Ze spraken over familiedingen en ambities. En er werd een plechtige belofte gedaan: ooit zal ‘Bogaarts’ als bedrijfsnaam op een gebouw staan.

Jos maakte dat waar. In 2004 startte hij ‘Buro Bogaarts interior + exterior’. Een designbureau met duurzame signatuur, dat zich richtte op omgevingen vóór mensen, geïnspireerd dóór mensen. Zijn credo: Een betere lééfomgeving. Voor bedrijven en overheden (Fox Duurzaam Toerisme, Cordaid), voor retail (Stadsbrouwerij Arnhem), voor zorgorganisaties (De Geinsche Hof) en particulieren. Tot eind 2020, toen hij besloot op zoek te gaan naar nieuw elan.

Alsof het zo moest zijn, besloot Rob in die periode óók als zelfstandig ondernemer verder te gaan. Een uitgelezen kans om de naam Buro Bogaarts te laten voorbestaan! Een kans ook, die beiden broers met trots aangrepen: zelfde naam, andere gevel, ander werkveld, maar nog steeds gedreven om vanuit duurzaamheid de goeie dingen te doen voor een betere leefomgeving.

De activiteiten van Buro Bogaarts interior + exterior zijn per 1 januari 2020 overgenomen door Marie-José en Jan van Hekke, van Interieurstudio Concepts & Images. Jos: “Ik beveel u deze ontwerpers van harte aan.”.