Wat beweegt Buro Bogaarts?

Buro Bogaarts helpt jou en je organisatie om je duurzame ambities op het gebied van wonen, bouwen en werken te bereiken, door zaken bevlogen en doelgericht in beweging te brengen. Van idealisme naar haalbaar realisme! Waarom, hoe en op welke manier?

Voor wie?

Ambities voor een toekomstbestendige wijk. Assetmanagement met een duurzame onderlegger. Bedrijfsvoeringprocessen die om aanpassing vragen richting circulaire economie. De duurzame wil is er, maar hoe loopt de weg ernaartoe? Buro Bogaarts weet het en helpt je ‘aan de juiste knoppen te draaien’. Kan Rob ook iets betekenen...

De juiste mensen

De drijvende kracht achter Buro Bogaarts is Rob Bogaarts. Hij heeft zijn sporen verdiend in alle werkvelden waarin Buro Bogaarts actief is. Een belangrijke succesfactor daarbij is, dat hij voor iedere opgave de juiste mensen uit zijn aanzienlijke netwerk bij elkaar weet te brengen.

Werkvelden

In het hart van de samenleving zijn mensen en organisaties op zoek naar praktische manieren om in beweging te komen richting toekomstbestendig leven en werken: in de woonwijken, in ‘corporatieland’, in het bedrijfsleven. Vraagstukken en werkvelden waarin Buro Bogaarts thuis is.